2014. június 23., hétfő

Sporee, az androidos foci alkalmazás....


Itt a nyár, és a lazább öltözködés ideje. Legyünk mi is egy kicsit könnyedebbek.
Javában dúl a Foci VB, és ugyan kicsit megkésve, (de talán még időben) mutatni szeretnénk egy remek androidos alkalmazást. Már csak azért is, hogy legyen szó néha az androidról is.
Az utolsó csoportkör előtt is, vagy talán éppen most lesz igazán hasznos.
Mert most egyszerre lesznek a mérkőzések az azonos csoportokban.
Közel egy éve használjuk ezt az app-ot, és komolyan le a kalAPPal előtte.
Hibátlanul működik, gyors, pontos, és tényleg egyszerűen használható. Ja igen, és ingyenes.
A Sporee alkalmazásról van szó, amely tényleg mindent tud. Oké, tudjuk, hogy van most rengeteg alkalmazás a VB miatt amik biztosan nagyon korrektek, na de ez az alkalmazás előtte is remekül működött, és a VB után is használható lesz. Hogy mire is. Íme...
Teljes körű foci figyelést lehet megvalósítani vele. Kedvenc bajnokságainkat, kedvenc csapatainkat beállíthatjuk, és gyakorlatilag így bármit „figyelhetünk” vele.


Természetesen a VB meccseit is, vagy másik kedvenc „sorozatunkat” is.


Amiért nagyon szeretjük az a gyorsaság. Szinte azonnal jön az értesítés, pl. a gólról, és ezért írtuk, hogy hasznos lehet nagyon mától, hiszen aki élőben nézné a gólokat annak egyszerre kellene 2 mérkőzést figyelnie. Ha valahol gól van, akkor az alkalmazás jelzésekor, egy gyors átkapcsolás után, talán a lassítást még elcsíphetjük a másik csatornán.
Na persze nem merül ki ennyiben a tudása. Tényleg minden beállítható, még a felület is.


Aztán ha igény van rá, akkor focival kapcsolatos hírek tömkelegét is szállítja, és természetesen erről is küld értesítést, ha szeretnénk.


A meccs részleteit is megnézhetjük, ha nem is minden mozzanatát, azért a fontosabbakat megtudhatjuk.


Egyszóval tényleg mindent tud, még az aktuális táblázatokat is megnézhetjük, hogy ki vezeti a tabellát, így focirajongóknak alap kiegészítő kell legyen az androidos okos telefonjukhoz. Nyilván sokan ismerik és használják, de talán olyan is kedvet kap ezek után aki még nem ismerte ezt az alkalmazást. A Play áruházból letölthető, Élő Focieredmények néven, de a Sporee-ra keresve is megleljük ezt a remek magyar fejlesztést.


Bármilyen kérdésük lenne, nem csak az elhangzottakkal kapcsolatban, tegyék fel elérhetőségeinken!
További jó szurkolást, és szép nyarat kívánunk!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése