2014. május 14., szerda

Kipróbáltuk: Panda Antivirus Pro 2014
A Panda Security szoftvere talán méltatlanul mellőzött vírusirtó eszköz.
Kipróbáltuk és korrekt munkát végzett. A különböző vírusteszteken is felveszi a versenyt riválisaival. Nehéz megmondani, hogy akkor mégis miért szorul kicsit háttérbe idehaza.
Ha az ismertség lenne az oka, akkor ezen mi most megpróbálunk segíteni.
A telepítés egyszerű, semmi bonyodalom, pár perc alatt feltelepült gépünkre ez a remek szoftver.
Korszerű felület tárul elénk a program futtatásakor. Tökéletesen alkalmazkodik a Windows 8 csempés megjelenéséhez. Mintha a kistestvére lenne.


Természetesen automatikusan telepíti mindig az elérhető frissítéseket, de jelzi is a program, ha védtelenné válunk a frissítések hiánya miatt például.


A frissítést ekkor akár kézzel is elindíthatjuk, ezzel biztosítva a hatékony működést.


A menüben rengeteg beállítás testre szabható, mindenki eldöntheti mely beállítások felelnek meg számára a leginkább.


Ha igényeljük statisztikák is elérhetők a program tevékenységéről, a vizsgálatok eredményeiről.


A vizsgálatoknál választhatjuk a gyors, teljes, vagy egyéni verziót, illetve még egy plusz továbbfejlesztett keresést is, természetesen a teljes vizsgálathoz jóval több időre van szüksége a programnak, de érdemes néha a biztonság kedvéért elindítanunk ezt a változatot is.


A program egyébként meglehetősen jól gazdálkodik az erőforrásokkal. Nem fogja meg jobban a gépet mint más víruskeresők, és tényleg csendesen meghúzódik a háttérben. Jelez, ha biztonsági frissítések érhetők el az operációs rendszerünkhöz, és kérhetjük ezek „közvetlen” telepítését is.
Ezeken kívül is bőséges szolgáltatások találhatóak a kezelőfelületen, rengeteg extrát kaphatunk a pénzünkért. Ami ráadásul remek ár-érték arányban mutatkozik meg, ezért is lehet érdemes beruházni erre a szoftverre. Na meg persze azért is, mert mint tudjuk az ingyenes vírusirtók nem biztos, hogy minden alkalommal megvédenek bennünket az internetes kártevőktől, fenyegetettségektől.
A Panda Security teljes termékpalettával rendelkezik a biztonsági szoftverek területén, nem hiányzik a tűzfal program sem, és termékei elérhetőek akár Androidos telefonunkra is.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését a termék iránt, kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken!
További vírusmentes szép napot kívánunk mindenkinek!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése