2014. január 14., kedd

Három az egyben akció....

2014-ben sem hagyjuk ügyfeleinket akciós ajánlat nélkül.
Akik nettó 20 ezer forint összeg felett rendelnek a Bodcom Kft.-től bármilyen munkát, akár informatikai, akár telefonszereléssel vagy híradástechnikával kapcsolatban, és jelzik, hogy olvasták a blogunkon ezt az akciós ajánlatot, azok egy pendrive-ot kapnak ajándékba amelyen egy Ubuntu Linux telepítő is megtalálható.
Természetesen nem kötelező megtartani a telepítőt a pendrive-on, de aki igényli és a felszereltsége is adott hozzá, annak akár egy azonnali, ingyenes gyorstalpalón mutatjuk be miért éri meg pl. a hamarosan lejáró XP rendszerüket valamilyen Linux disztribúcióra cserélni.
Mert bizony vészesen közeleg az a nap (2014.04.08) amikor az XP nem kap további biztonsági frissítéseket, olyat mint ami a mai napon is érkezik egyébként.
Így hát tessék összekötni a kellemest a hasznossal, és hívjanak bennünket, hogy ne csak a szükséges munkát, ne csak az ajándékot, de még egy esetleges operációs rendszer cserét is előkészíthessünk az Önök legnagyobb megelégedésére. Így lesz akár egy egyszerű alközpont cseréből is teljes körű kiszolgálás. Vagy azt is mondhatnánk ilyen az amikor egy munkából lesz három az egyben csomag!

További jó munkát és szép napot kívánunk!

A bejegyzés elején látható fénykép tájékoztató jellegű, az ajándék pendrive a bemutatottól minden tekintetben eltérhet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése