2013. november 18., hétfő

Panasonic KX-TG6812 kis alközpont helyett.....vagy csak úgy...



Már nem egyszer tettünk említést a Panasonic egy kiváló megoldásáról, rendszeréről, mellyel könnyedén kiváltható egy egy fővonalas kisirodai alközpont. Igaz csak maximum 6 „mellékállomásig” bővíthető a kézibeszélőkkel, de egy valóban kis irodának ez tökéletes alternatíva lehet arra, hogy ne kelljen alközpontba beruházni, mégis használhassák az egyszerűbb alközponti előnyöket. Ráadásul olyan kényelmes módon alapból, amelyet a hordozható készülékek kínálnak, így biztosítva azt, hogy a kollégák szinte állandóan elérhetőek legyenek akár az irodai telefonszámukon is.
Rengeteg választási lehetőség van a Panasonic hordozható rendszerek között, választható színes kijelzős, üzenetrögzítős, bővíthető verzió is, de most apropója van annak, hogy mi a monochrome verziót mutatjuk be. Igen, mutattuk már ezt, de nem pont ugyanezt. A miértekre pedig egyszerű a válasz, az eddig termékpalettán lévő KX-TG 6711 és 6712 típus kifutó termék lett, helyette belépett a KX-TG 6811 és 6812.
Nem tud sokkal többet, de azért történt változás. És nem csak a belső tulajdonságokban. A külső nekünk határozottan jobban tetszik ezekkel a kerekítettebb formákkal.


Gyönyörűséges. Ha még vékonyabb is lenne, igazán elegáns készüléknek neveznénk, így marad a kulturált megnevezés.
Újdonságként került a készülékbe egy világító, programozható gomb.


Ez remek megoldás arra, hogy jelezze nekünk a készülék az érkezett üzeneteinket, és a nem fogadott hívásainkat anélkül, hogy belépnénk a készülék menüjébe. Lassú villogással tudatja velünk, ha valamilyen eseményre reagálnunk illene, a programozhatósága pedig abban áll, hogy akit ez a funkció mégis zavar, az kikapcsolhatja ezt, vagy választhat, hogy melyik eseményre jelezzen csak.
Aztán újdonság még a kulcskereső funkció, ami egy plusz kiegészítő segítségével képessé teszi arra az otthoni, irodai készülékünket, hogy kulcsot, egyéb gyakran feledésbe merülő kisebb tárgyainkat felkutassa nekünk. Nem kell mást tennünk, mint kulcscsomónkra, pénztárcánkra, egyéb elkallódó, fontos használati tárgyunkra akasszunk egy jeladót, amelyet regisztrálva a készülékünkben, bármikor felkutatható melyik fotel hátuljába csúszott, melyik ágy alatt „vált köddé”, melyik szekrényben lévő, milyen nadrág zsebében felejtettük a rengeteg készpénzünk, vagy bankkártyánk tárolására szolgáló pénztárcánk, vagy kocsikulcsunk.


Talán még szórakozásra is alkalmas ez a „trükkös” megoldás, ha egyébként pedánsak lennénk.
Ezek talán a legkiemelkedőbb újdonságok, de azért még vannak egyéb apróbb módosítások is.
Nagyon korrekt dolog, hogy az új kinézet, az új „programok” nem kerülnek semmivel sem többe mint eddig, így az új fejlesztést ugyanazon az áron szerezheti meg bárki, mint az előző, kifutó terméket.
Hívjanak bennünket, ha felkeltettük érdeklődésüket, és segítünk, nem csak az ilyen típusú készülékek beszerzésében, hanem minden infokommunikációval kapcsolatos kérdésükben igyekszünk válaszokkal, megoldásokkal szolgálni.


További szép napot és jó munkát kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése