2013. október 10., csütörtök

Panasonic alközpontok, készülékek a Bodcom Kft.-től

Bizonyára mindenki észrevette, hogy erősen a Panasonic termékeit favorizáljuk.
Nem véletlenül, hiszen lehet azt mondani, hogy a Panasonic úttörője volt a telekommunikációnak.
Főként igaz ez akkor, ha az alközpontos megoldásokat vesszük górcső alá.
De az egyszerűbb készülékes megoldásaik is hatalmas piacot hódítottak meg az elmúlt évtizedekben.
Készülékeik, alközpontjaik, eszközeik nem csak tudásban, ár-érték arányban fejlődtek az elmúlt években, hanem a megbízhatóság, amit egyébként a kezdetek óta nyújtanak, szinte páratlan még úgy is, hogy a versenytársaik között is akad jó, megbízható minőségű termék.
Ettől függetlenül, vagy ezzel együtt is, a Panasonic termékpalettája lenyűgöző. Nagyon egyszerűen, jól használható eszközök, megbízhatóak és nem mellesleg megfizethetőek.
Éppen ezen tulajdonságok hatására, és a több évtizedes tapasztalat alapján döntött úgy a Bodcom Kft., hogy elsősorban a Panasonic termékeit ajánlja ügyfeleinek.
Azon ügyfeleink, akik elfogadják javaslatainkat, mind hálásak, hogy ezeket a termékeket ajánlottuk számukra, és hosszútávon is megelégedéssel használják ezeket a telekommunikációs eszközöket.
Az egyszerű készülékektől kezdve, a komolyabb hordozható készülékekig mindent megvásárolhatnak a Bodcom Kft.-től.Természetesen az alközpontok is szerepelnek az elérhető termékek választékában, akár még a jelenleg legjobb ár-érték aránnyal rendelkező TES-824 is. Akár „fullos” verzióban is rendelhető.


Így az alap 3 fővonal 8 mellék kiépítés, megnövekszik 8 fővonal 24 mellék kapacitásra. Ami azért már egy nagyobb irodának is elég lehet. Sőt, azt gondoljuk 8 fővonal, mondjuk vegyesen IP vonalakat is használva teljesen korrekt, a mai kornak megfelelő infrastruktúrát jelent bármilyen munkahelynek.
Önök is szeretnének megbízható, kiváló tudású eszközöket használni a kommunikációban?
Nem kell mást tenniük, keressék meg a Bodcom Kft.-t és nem fognak csalódni.
Természetesen más gyártók termékeit is szívesen beüzemeljük, amennyiben bármilyen lehetetlennek is tűnő elképzelésük van, egyeztetés után az Önök kérését figyelembe véve készítjük el ajánlatunkat.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése