2012. július 31., kedd

Panasonic KX-TSC 11 asztali telefon

Manapság minden a mobilitásról szól. Mi mégis hadd legyünk egy kicsit „maradiak”.
Panasonic KX-TSC11 hívószámkijelzős (caller ID), asztali készülék. Remek választás lehet irodába, otthonra. Igaz, nem csúcskategóriás készülék, mégis bőven eleget tud ahhoz, hogy korrektül ellássa akár az irodai feladatokat is. Igaz, egy asztali telefonkészüléknek nem feltétlenül kell sokkal többet tudnia a telefonálás lehetőségénél, mégis ejtsünk azért pár szót ezekről a plusz lehetőségekről.
A hívószámkijelzéshez természetesen kérnünk kell a szolgáltatónktól ezt a szolgáltatást, illetve nyilván az is szükséges, hogy a hívó fél engedélyezze a hívószám elküldését saját telefonján.
Alközponton használva pedig, pl. analóg Panasonic alközpont esetén caller ID kártya is szükséges.
Ha ezek a feltételek nem adottak, akkor a készülék „bejövő hívásként” jelzi a hívó felet.
Ezen szolgáltatáson kívül is rengeteg funkció található ebben a nagyon korrekt telefonkészülékben.
Magyar menü, 50 neves memória, utolsó 50 hívás tárolása, szerkesztése, kézibeszélő hangerő állítás, lcd kijelző fényerő állítás, nem fogadott hívás visszahívása kézibeszélő felemelésével, telefonzár, és még jó pár kényelmi szolgáltatás.
Ha már itt tartunk, ez a kézibeszélő felemelésével való visszahívás nem biztos, hogy kényelmi szolgáltatás. Nem megfelelő használat esetén, még zavart és bonyodalmat is okozhat.
Ezt leszámítva azonban egy tényleg nagyon kulturált készülékről beszélhetünk ami akár még az asztalunk dísze is lehet.
A magyar menü segítségével gyerekjáték a készülék beállítása, használata.
Sajnos nincs a készülékhez csomagolva a kijelző működéséhez szükséges 3 db. AA típusú ceruza elem (ez egyébként nem túl szép dolog a gyártótól), így esetleges vásárlás esetén ne felejtsék el ezeket is betenni a kosárba, illetve amennyiben a Bodcom Kft-től vásárolják meg ezt a készüléket akkor a szükséges elemeket cégünk ajándékba adja a telefonhoz, telefonokhoz.
További információkért, nem csak ezzel a készülékkel kapcsolatban, keressenek bennünket elérhetőségeinken!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése