2012. június 15., péntek

Ó...ió....ció.....vakáció....akció

Itt van a nyár itt van újra. Már az utolsó csengőszó is elhalkult. Az iskolák kapui bezárnak egy rövid időre. Mindenki az időjárás előrejelzéseket figyeli.
És ekkor érkezik a Bodcom Kft. Ne csak a jó időt használja ki, hanem cégünket is bátran!
Vakációs ajánlatunk azért szól elsősorban oktatási intézményeknek, mert a nyári szünidőben kevésbé zavarjuk az oktatást, az alközponti rendszer és hálózat kiépítésével, telepítésével.
Természetesen nem csak telefonos, hanem informatikai rendszereket is rendelhetnek a szünidőben cégünktől, de az akciós ajánlat most kifejezetten a telefonalközponti rendszerekhez kapcsolható.
Mi is az ajánlat konkrétan?
Akik 2012. augusztus 31.-ig tőlünk rendelnek új Panasonic kisközpontot, azok a cégek (nem csak oktatási intézmények) vagy magánszemélyek egy teljes évig ingyen kaphatnak hozzá táveléréses szolgáltatást. Vagyis, ha kisebb módosításra, távolról is megoldható javításokra lenne szüksége, akkor ezt plusz költség nélkül biztosítjuk megrendelőink részére.
Akik éppen most gondolkodtak el felújításon, alközpont cserén, azoknak érdemes lehet kihasználni ezt a lehetőséget, ezért azt javasoljuk, hogy a pontos részletekeért, feltételekért keressen fel bennünket elérhetőségeinken!

Minden jelenlegi és jövőbeni ügyfelünknek, látogatónknak nagyon kellemes nyaralást, jó pihenést, és élményekkel teli igazi kikapcsolódást kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése