2012. március 19., hétfő

Kisirodába Panasonic dect rendszert ajánl a Bodcom Kft.


Kisirodai telefonalközpont alternatíva:

Akik nem használnak több vonalas rendszereket, és megelégszenek az egy fővonal hat mellékállomás használatával (1/6) és éppen alközpont vásárlásán gondolkodnak, vagy csak egy egyszerűbb, modernebb, mobilabb megoldásra vágynak a jelenleg használt alközponti rendszernél, azoknak érdemes tovább olvasniuk.
Régóta fellelhető a piacon ez a megoldás, mégis kevesen alkalmazzák, pedig valóban kiváló, költséghatékony alternatíva lehet. Az egyik legjobb minőséget ebben a műfajban pedig a Panasonic szállítja.
A Panasonic dect készülékei azon túl, hogy megbízható, jó minőségű telefonkészülékeknek számítanak a telekommunikációs piacon, rendelkeznek egy nagyon fontos plusz tulajdonsággal is.
Nevezetesen azt a lehetőséget lehet kihasználni, hogy a több kézibeszélővel bővíthető verziók kvázi telefonalközponti rendszerben tudnak kiválóan együttműködni egymással.
Így az egyik legjobb, ha nem a legjobb ár-érték arányú „alközpontot„ üzemeltetheti az aki beruház egy ilyen telekommunikációs eszközbe.
Természetesen nem elhanyagolható részlet az sem, hogy ráadásul a hordozhatóságának köszönhetően, nincs helyhez kötöttség sem az irodában, sőt a hálózatépítésbe sem kell sem időt, sem pénzt invesztálni.
Mi ez, ha nem egy rendkívül költséghatékony megoldás.
Persze nyilván nem lehet az alközponti rendszerek minden programozható funkcióját fellelni ebben a rendszerben, de az a meglátásunk, hogy akiknek ez nem annyira lényeges kitétel, azoknak ez egy tökéletes alternatíva, amennyiben megelégszenek az 1 fővonal, és maximálisan 6 „mellék” használatával.
Természetesen a hatótávolsága nem végtelen a rendszernek, de egy pár szobás irodában, a bázisállomást ügyesen elhelyezve nem lehet gond az üzembiztos működéssel, de lehet plusz bázisok alkalmazásával is tovább növelni a hatótávot, ha esetleg ez szükséges lenne.
A Bodcom Kft. által tesztelt Panasonic dect rendszerek mindegyike kiválóan teljesített.
Remek hangminőséget, szolgáltatások egész sorát élvezhetjük ezekkel a készülékekkel.
Az egyik kedvenc, a KX-TG 6611 típus szolgáltatásai pl. a következők:
100 név és telefonszám tárolása, kétirányú kihangosítás, magyar nyelvű menü, éjszakai üzemmód, sms képesség, ECO üzemmód, hosszú készenléti és beszélgetési idő, és még rengeteg hasznos funkció.
Az egyik legjobb tulajdonsága pedig az, hogy áramszünet esetén is használható, amennyiben van legalább 2 feltöltött kézibeszélő. Így ugyanis az egyik kézibeszélőt a bázisállomásra helyezve adja a tápellátást ahhoz, hogy a fővonalat használni tudjuk egy másik kézibeszélőn. Ezzel a megoldással átvészelhetünk a feltöltöttségtől függően akár pár óra áramkimaradást is.
A rendszer tesztelése közben egyébként semmilyen hibába nem botlottunk bele. Minden funkciója korrektül működött a „kis központunknak”.
Akik tehát éppen hasonló megoldásban gondolkodnak, vagy csak ezen bejegyzés miatt szánják rá magukat a vásárlásra és előtte részletesebb információra lenne szükségük, keressék fel a Bodcom Kft.-t az elérhetőségeink egyikén és minden kérdésükre szívesen válaszolunk.
Nem fogják megbánni, ha a Panasonicot, és a Bodcom Kft.-t választják.
Mindkét „márka” nagyon ajánlott!

A bevezető fénykép csak illusztráció!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése